Waarom lid worden?

Elke vereniging heeft belang bij veel leden. Ook HVH! Hoe meer leden , des te sterker staat HVH in haar onderhandelingen met ASR/VHR. Immers, hoe meer leden we hebben, des te meer huurders we vertegenwoordigen, en des te serieuzer we worden genomen door ASR/VHR.

Wat zijn de kosten?

Het lidmaatschap van HVH bedraagt 12 Euro per jaar. Het bedrag  wordt jaarlijks vastgesteld in de algemene ledenvergadering.

Betaling te voldoen op rekening nr. NL38 Rabo 0354 4122 48

Vergeet niet uw naam en adres bij de betaling te vermelden!

Hoe word je lid?

Door het formulier Inschrijven in te vullen.

Vermeld uw naam, geslacht, adres, email adres, en telefoon nummer. Nadat u de contributie van onze vereniging heeft betaald ontvangt u van ons een welkomsbericht en bent u lid van HVH.

Blijf op de hoogte!

Kijk regelmatig op onze website want onder het kopje: Meest recente berichten   hier kunt u lezen waar de HVH mee bezig is. Zo blijft up-to-date! Meedenken over het beleid kan altijd, u kunt u berichten posten op ons formulier contact

Als lid ontvangt u viermaal per jaar onze nieuwsbrief met informatie die voor u als huurder belangrijk is.

Geen lid meer of verhuizen?

Indien u geen lid meer wenst te zijn of u gaat verhuizen dan kunt u dit aangeven via ons formulier contact