Storingen

De verhuurder ASR is voor de afwikkeling van reparatieverzoeken de samenwerking aangegaan met de firma’s Jansen Huybregts en Breman. In geval van een storing of een noodzakelijke reparatie in uw woning en/of in het woongebouw moet u contact opnemen met het telefoonnummer:

088-0221492

Reparatie verzoeken voor uw woning kunnen ook via de App  JH worden doorgegeven, let op dit geldt niet voor de verwarmingsinstallatie en ook niet voor de mechanische installatie! Die kunnen alleen telefonisch worden doorgegeven.

U kunt de App downloaden via ITunes of Google play. Kijk op www.jansen-Huybregts.nl/over-jansen-huybregts/app/ voor meer informatie. Hier staat ook een link naar de app store.

Voor storingen, klachten en verzoeken voor zaken die buiten de woning liggen zoals bijvoorbeeld: defecte verlichting, vervuiling, nummerbord herkenning toegangshekken, slagbomen etc. dient u contact op te nemen met VHR via email adres:

team3@hof-rijnland.nl

Voor storingen aan de mechanische installatie in uw woning of overlast veroorzaakt door de CO-detectie ventilatie in de stallingsgarages dient u contact op te nemen met VHR bouwkundige dienst via email adres:

bouwkundigedienst@hof-rijnland.nl

Of u kunt bellen met : 088-1266666

Zaken die ook voor andere huurders van belang kunnen zijn kunt u eveneens melden via ons formulier : contact

In het geval dat uw klacht niet op redelijke termijn in behandeling wordt genomen door de onderhoudspartij dan kunt u ook contact opnemen met  een van de bestuursleden van HVH of  uw klacht melden via ons formulier: contact